BARA BUS MED ALFONS ÅBERG – BORGHOLM!

Alfons Åberg

Vi är oerhört stolt över att kunna erbjuda barnteater i Borgholm i sommar – och inte vilken barnteater som helst utan klassikern Alfons Åberg.

”Bara bus med Alfons Åberg” är en dramatisering av tre av Gunilla Bergströms älskade böcker (”Raska på, Alfons Åberg!”, ”Vad sa pappa Åberg” samt ”God natt, Alfons Åberg”) gjord av Håkan Klamas och Robert Samuelsson.

De tre fristående historierna binds samman till en dag i Alfons Åbergs liv där Alfons, tillsammans med sin pappa, kommer att bjuda på massor av bus, värme och omtanke, sång och musik.
Alfons trasslar in sig i tejp, hittar båtar i gröten, bygger torn av matvaror, hittar långkalsonger i frysen och kan dessutom inte somna – trots att klockan är mycket.

I rollerna som Alfons och pappa Åberg ser vi Tobias Herbertzon och Håkan Klamas.

Föreställningen är ca 35 min lång och spelas utomhus på Stadsmuseets Friluftsteater centralt i Borgholm (ingång från Tullgatan 26). Serveringen är öppen både före och efter föreställningen.

Vi spelar fredagar 15.00, lördagar 13.00 samt söndagar 13.00 under veckorna 29, 30 och 31.

Varmt välkomna!

BOKA BILJETTER HÄR!

Det går utmärkt att visa upp en pdf-biljett i mobilen, dvs ni behöver inte printa ut biljetterna.

Biljetter säljs också direkt i teaterkassan fr.o.m. 1 timme före föreställningsstart. För att kolla om det finns lediga platser ring 0733-320 325.

 

affisch_alfons1


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

« Tillbaka