Rent Mjöl i Påsen

RubenRepetitionerna inför premiären den 4 juli är i full gång och biljetterna går åt som smör i solsken. Så skynda om du vill ha plats till årets sommarlustspel på Tullateatern i Hembygdsparken i Ängelholm.

Rent Mjöl i Påsen är en underbart charmig, och lagom snurrig, historia om två systrar, en bagare, en urna och en bortsprungen råtta vid namn Alice. Lägg till det en hunsad make, en antikexpert och en man utan byxor – som dessutom ser dubbelt – och vi har en härlig mix av lustspelets värme och charm blandat med farsen kluriga intriger, tempo och tajming.

För andra året i rad bjuder Peter Lindholm på sommarteater signerad Håkan Klamas, som även i år ansvarar för regi. Kvar i ensemblen sen förra året är folkkäre Janne ”Loffe” Carlsson, som denna gång spelar bagare med många strängar på sin lyra. Vid sin sida har han förra årets uppskattade duo Pär Nymark och Helena Aspeflo som i år gör äkta paret Hugo och Beatrice Johansson, förlåt J:son.

Vi kommer även att återse Ängelholmstösen Louise Smedlund samt producent Peter Lindholm i en dubbelroll som vi sent ska glömma. Ensemblen kompletteras med Jessica Persson från Osbyrevyn samt Kent Vickell, med fleråriga meriter från Vallarna i Falkenberg.

Premiär blir det lördag 4 juli, och pjäsen spelas sen torsdagar, fredagar och lördagar t.o.m. 8 augusti. Boka biljetter HÄR.

Till höger ser du Janne ”Loffe” Carlsson som bagaren Ruben och nedan ses övriga ensemblen.

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

« Tillbaka